2024 Airdrop: Glacier

2024 Airdrop: Glacier

2024 yılının en iyi airdrop etkinliklerini tanıtmaya devam ediyoruz. Glacier Airdrop etkinliğinde basit görevleri yapıp GLC token kazanmak mümkün. işte 2024’ün en ses getiren airdroplarından biri olan Glacier airdrobu ile ilgili tüm detaylar.

Potansiyel Kazanç: 30-100 Dolar

1- Şu adrese giderek web3 cüzdanınızı (metamask veya trustwallet) bağlayın: Airdropa Katıl

2- Açılan sayfada 1’den 6’ya kadar listelenmiş adımları tamamlayın.

Birinci adımda yer alan “Launch app” linkine tıklayıp uygulamayı açın.

İkinci adım olarak, açılan uygulamada yer alan “Create a new namespace” butonuna tıklayın ve benzersiz bir isim vererek “ok” tıklayın. Hemen sonrasında “Create Dataset” butonuna tıklayarak yine benzersiz bir isim vererek “ok” tıklayın. Daha sonra + işaretine tıklayarak 2 adet koleksiyon oluşturun. Açılan formda yer alan “name”, “field” ve “description” kısımlarını herhangi bir ifade ile doldurun ve kaydedin. bu işlemi 2 kez yapın.

Beşinci adım önemlidir. Bu adımda yer alan OAT rozetini almanız gerekir. Aksi takdirde kazandığınız GLC tokenleri “Claim” edemeyeceksiniz. OAT rozetini almak için 5’inci adımda yer alan bağlantıya giderek aynı web3 cüzdanınızı bağlayın ve yer alan görevleri tamamlayarak en son aşamada OAT rozetini alın.

ÖNEMLİ UYARI: Burada yer alan içerik Glacier’in tokeni ve pazarlayacağı herhangi bir ürüne yatırım tavsiyesi değildir. Sitemiz Glacier ile hiçbir işbirliği yapmamaktadır. Her zaman kendi araştırmanızı yapmanız tavsiye edilir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*