SSL dahil ücretsiz bedava hosting

SSL dahil ücretsiz bedava hosting : SSL sertifikası da veren ücretsiz hosting şirketleri var mı ? Hem bedava hosting hem de bedava SSL veren şirketler hangileridir ?

Ücretsiz web barındırma seçeneklerinin çoğu bir ssl sertifikasıyla gelmediğinden, tüm arama motorları ssl sertifikası (https) olmayan alanları gözden kaçırdığından, ücretsiz barındırma kullanmak işe yaramaz hale gelir.

Lets Encrypt, kullanımı ücretsiz bir SSL sertifikasıdır, ancak ücretsiz barındırma hizmeti sunan şirketler, kullanıcıları ücretli seçeneklere yönlendireceğinden, ücretsiz barındırma paketlerinde etkinleştirilmez.

Lets encrypt SSL Dahil Bedava Hosting

Web sitenizin güvenliğini sağlamak için SSL (Güvenli Yuva Katmanı) sertifikaları sunan birkaç ücretsiz barındırma hizmeti vardır. Göz önünde bulundurabileceğiniz bazı seçenekler şunlardır:

InfinityFree – InfinityFree, sınırsız disk alanı ve bant genişliği ile ücretsiz barındırma sağlar ve Let’s Encrypt’ten ücretsiz bir SSL sertifikası içerir.
000webhost – 000webhost, 1 GB disk alanı, 10 GB bant genişliği ve Let’s Encrypt’ten ücretsiz bir SSL sertifikası ile ücretsiz web barındırma sunar.
Byet.host – Byet.host, sınırsız disk alanı, bant genişliği ve Let’s Encrypt’ten ücretsiz bir SSL sertifikası ile ücretsiz barındırma sunar.
AwardSpace – AwardSpace, 1 GB disk alanı, 5 GB bant genişliği ve Let’s Encrypt’ten ücretsiz bir SSL sertifikası ile ücretsiz barındırma sağlar.
FreeHosting.com – FreeHosting.com, 10 GB disk alanı, sınırsız bant genişliği ve Let’s Encrypt’ten ücretsiz bir SSL sertifikası ile ücretsiz barındırma sağlar.

Ücretsiz barındırma hizmetlerinin başlamak için iyi bir yol olabilse de, genellikle sınırlamalarla geldiklerini ve ücretli barındırma hizmetleriyle aynı düzeyde güvenilirlik ve destek sağlayamayacaklarını unutmayın.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*