Tiktok Amplify Nedir ?

Tiktok Amplify Nedir

Tiktok Amplify Nedir ? Popüler sosyal medya ağı Tiktok yakın zamanda başladığı reklam uygulaması ile markaların milyonlarca kullanıcıya reklam ve tanıtım yapmasına imkan tanırken, reklam programı kapsamında tiktok fenomenlerine önemli miktarlarda para kazandırıyor. Tiktok reklam programının oldukça önemli bir aracı olarak kullanılan Tiktok Amplify ise daha fazla tıklanma ve bununla bağlantılı olarak daha fazla hedeflenen eylem elde etmek amacı doğrultusunda kullanılmaktadır. Peki Tiktok Amplify tam olarak nedir ?

Tiktok Amplify Nedir ?

Amplify ingilizce dilinde “derinleştirmek” anlamında kullanılan bir sözcük. Tiktok reklam programında ise Amplify reklamveren tarafından oluşturulan reklamda tanıtılan ürünün kategorisiyle en alakalı kategorilerde yer alan video içerikleriyle eşleştirilerek dönüşümleri arttırma amacı olarak kullanılmaktadır.

Tiktok uygun video içerikleri paylaşan Tiktoker hesaplarından Tiktok Amplify için izin talep ederken, Tiktok Amplify programına katılan Tiktok kullanıcılarının video ve kullanıcı adını reklam kampanyalarında göstererek daha fazla takipçi kazandırabilmektedir.

Tiktok Amplify ile ilgili soru ve yorumlarınızı yazabilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*