Kahin Meryem Nine kimdir ?

Kahin Meryem Nine kimdir ? Google reklamları, sosyal medya reklamları ile büyü, büyü bozma,kehanet, geleceği görme gibi saçmalıkların gerçek olduğuna inanan ahmak kitleye ulaşan Kahin Meryem Nine, zeka düşüklüğünden istifade ederek para kazanıyor.

Medyumluk,kehanet, büyü, büyü bozma gibi akıl dışı yöntemleri yalan vaatlerle tavsiye eden Kahin Meryem Nine gibi bir çok şahıs eğitimsiz, cahil insanları hedef alarak para kazanıyor.

Kahin Meryem Nine veya diğer sözde medyumların geleceği bilemeyeceği, kötü talih veya şansızlıkları ortadan kaldıramayacağı, emeksiz, çalışmadan kesinlikle para kazanılamayacağını, insanın hayatının büyük oranda kendi inisiyatifinde olduğunu akılda tutmakta fayda var.

7 yorum

  1. Bende büyü kolyesi aldım.hic faydasını göremedim.tam tersi zarar gördüm.Nijerya da rahmetli babasının 15 milyon dolarlık altın serveti olduğunu benden para isteyerek bu serveti türkiyede yatırım yapacağını 7 milyon doları bana vereceğini belirten sahtekarlar çoğaldı.büyücülere inanmayın.allahtan başka kimseye inanmayın.yarinin ne olacağını hiç kimse bilemez ama bilimadamları varsayım yaparlar.büyüculer yalancı ve sahtekârlardır.allahtan başka kimseye inanmayınız.

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*