Snow Kitten mucize krem kullananlar

Snow Kitten mucize krem kullananlar… Snow Kitten mucize krem nasıl işe yarar mı? Yorum ve şikayetler

Bazı uydu kanallarında Snow Kitten adlı yeni bir sözümona mucize krem satışı için Mahmut Tuncer’in de dahil olduğu bazı şarkıcıların yer aldığı tanıtım kampanyaları başlatılmış durumda.

Snow Kitten adı verilen bu ürün, bir çok ağrıyı, sızıyı dakikalar içerisinde ortadan kaldırdığı, hatta ameliyatların dahi fayda etmediği sağlık sorunlarına çözüm getirdiği iddialarıyla tanıtılmaktadır.

Snow Kitten adlı ürünün 10’lu paket halinde kargo dahil fiyatı ise 99 TL

Kullanıcı oldukları iddia edilen şahısların ürün ile ilgili yorumlarına da yer verilen tanıtım yayınlarında söz alan kullanıcıların tümü kısa sürelerde sorunlarının çözüldüğünü öne sürmektedir. Yine de genel kanı bu şahısların reklam için tutuldukları yönünde.

Tanıtım videosunda büyük TV kanalları haber spikerlerinin “Snow Kitten ile ilgisi olmayan başka konular” ile ilgili sarfettiği ifadelerin bir kısmını keserek, sanki Snow Kitten kreminden bahsediyormuş algısı yaratılırken, bu tür sahte kurgular yaratarak pazarlanan ürünün güvenilirliği konusunda ciddi şüpheler ortaya çıkıyor.

8 yorum

  1. Televizyonda gösterdiğiniz kadar büyük gelmedi kremleriniz kusura bakmayın tanıtıcı reklamınızda sannedersin ki büyük kutu içinde 100 gr.lık 2 adet krem ama maalesef beklediğimiz gibi gelmedi

  2. Bel fıtığı için aldım 2adet hiçbir faydasını görmedim.Tv de reklamlarda pisokolojik baskıyla almak zorunda kalıyorsun. care arıyorsun denize düşen yılana sarılırmış misali gözün hicbirşeyi görmüyor.Bel fıtığım kalça ve bacağıma vuruyor geceleri uyku yok.2kortizon 11tane iğne vuruldum banamısın demedi tam bu durumda aldım bana faydası olmadı.

  3. O kadar abartma ve şişirme reklamki buram buram sahtekarlık kokuyor.Sürekli din allah iman yemin billah bir tane bilimsel kanıt yok tek gerçek olan telefon numarası ve kredi kartınız iade edilebilirmi meçhul ?

  4. TV de gösterilen(GALA TV) ve gönderilen kavanozlar aynı değil. 50 gramlık 10 adet farklı kavanoz gönderdiler. Üzerinde ambalaj yok. Sadece kapağında kedi resmi var ve mucize krem yazıyor. (“Snow Kitten” ibaresi yok) İçindeki krem aynı mı, değil mi, o da şüpheli. Wix krem gibi kokan bir krem var içinde. Bence bu tv ürünlerinden uzak durun. Piyasada sertifikalı ürün varsa onu almak daha mantıklı.

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*