Xiaomi sim kartsız bootloader kilit açma unlock

Xiaomi sim kartsız bootloader kilit açma unlock : Xiaomi note 8, note 8 pro, note 9, note 9s, note 9 pro, mi note 10 gibi cihazlarda bootloader kilidini açmak için, yaygın ismiyle Xiaomi bootloader unlock işlemi yapabilmek için sim kart interneti kullanılırken, sim kart olmadan Xiaomi modellerde bootloader kilidinin açılıp açılmayacağı merak ediliyor.

İnternet üzerinde “Xiaomi bootloader unlock without sim” türünden başlıklara sahip içeriklerde bunun mümkün olduğu iddiası yer alsa da, aslında ziyaretçiye bu konuda muğlak ve net olmayan ifadeler veriliyor.

Xiaomi sim kart olmadan bootloader kilidi açma

Xiaomi modellerde bootloader kilidi açılabilmesi için sim kart mobil veri kullanılıyor. Mi unlock tool sistemi cihaz ile eşleşme işlemini mobil veri üzerinden sağlıyor. Bu nedenle sim kart olmadan Xiaomi üst modellerinde bootloader unlock yapmak mümkün değil.

Cihazın arkasını açarak bootloader kilidi açma işlemi

Xiaomi modellerde bootloader unlock işlemi için tercih edilen yöntemlerden biri de arka kapağın açılarak cihazın donanımına müdahalede bulunmaktır. Bu kapağı sökmek ve cihaz güvenliğini sağlamak için yardımcı araçlar gerektirdiği için kullanıcıların yapabileceği bir işlem değil.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*